Adamičeva c. 36 | SI-1290 Grosuplje | T +386 1 78-66-300 | info@kogast.si

Splošno obvestilo o varstvu zasebnosti na naših spletnih straneh

KOGAST GROSUPLJE d.d. (v nadaljevanju KOGAST) je upravljalec baze podatkov na spletnem mestu, ki jih lahko obiščete brez navedbe osebnih podatkov. Na spletnih straneh uporabljamo piškotke. Le ti so namenjeni zgolj za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistike dostopov in v ničemer ne identificirajo posameznika. Več o piškotkih si lahko preberete tu (»Obvestila o piškotkih«).
Navedba osebnih podatkov (Ime in Priimek, e-mail naslov, telefonska številka) je zahtevana edino na strani »Kontaktni podatki« z namenom, da posameznik pošlje družbi zahtevek za dodatne informacije ali ponudbo o naših izdelkih in storitvah. Zbrane osebne podatke bo družba KOGAST zbirala in obdelovala skladno z določenim namenom in okvirom obdelave, podatke pa ustrezno fizično in logično varovala. Osebne podatke, ki jih posamezniki posredujejo na podlagi osebnega soglasja, družba KOGAST, obdeluje do posameznikovega nedvoumnega preklica dovoljenja uporabe kar obiskovalec te strani potrdi z nedvoumno izbiro.
Za izvajanje zaveze je družba KOGAST Grosuplje d.d. sprejela nov Pravilnik o varstvu osebnih podatkov, ki je usklajen s Splošno uredbo o varstvu podatkov (General Data Protection Regulation, GDPR – Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta) in drugo veljavno zakonodajo. Pravilnik skupaj z nekaterimi drugimi internimi akti in ukrepi predstavlja politiko poslovne skupine KOGAST, s katero zagotavljamo, da bomo osebne podatke zbrali in obdelovali za določene namene in v najmanjšem možnem obsegu ter jih shranjevali le za toliko časa, kolikor je potrebno za izpolnitev namena, zaradi katerega so bili zbrani.

 

GREEN EFFICIENCY

zelena ucinkovitostKogast Grosuplje d.d. devotes a lot of attention to environmental concerns.

Environmental requirements are taken into account in the construction, as well as in the manufacture of professional kitchen equipment Kogast. Products with environmental solutions are marked with Green efficiency label which is Elm tree.

Working hours

From Monday till Friday:
7.00 - 15.00
Saturday, Sunday & holidays:
Closed


fb insta you tube

Host2019 Logo Orizzontale Negativo

Contact

Kogast Grosuplje d.d. 
Adamičeva c. 36 | SI-1290 Grosuplje 
phone +386 1 78-66-300 | fax +386 1 7866 320
mailinfo@kogast.si | mail prodaja@kogast.si
mailservis@kogast.si