Adamičeva c. 36 | SI-1290 Grosuplje | T (01)78-66-300 | info@kogast.si
 • Slide1

  PROJEKTIRAMO, RAZVIJAMO

  IN IZDELUJEMO ZA VAS

 • Podjetje Kogast Grosuplje d.d. deluje

  že 60 let in ves ta čas nudi trgu širok program

  kakovostne profesionalne gostinske opreme Kogast.

  Profesionalna

  gostinska oprema Kogast

 • Prilagojeno posebnim željam kupcev »custom made«

 

Profesionalna gostinska oprema Kogast Grosuplje

 

Tehnične značilnosti profesionalne gostinske opreme Kogast temeljijo na čimbolj ekonomični porabi energije, ergonomski obliki, veliki funkcionalnosti, zagotavljanju higiene HACCP, zanesljivosti in visokokakovostnem 24-urnem servisu Kogast.

Gostinska oprema Kogast je na voljo v plinski in električni izvedbi, vključno z najnaprednejšimi indukcijskimi kuhalnimi površinami. Izdelana je skladno z načeli HACCP in testirana v skladu z EN oz. IEC standardi.

 • Svetovanje
 • Projektiranje profesionalne kuhinjske tehnologije Kogast
 • Izdelava profesionalne gostinske opreme Kogast
 • Dobava in montaža profesionalne gostinske opreme
 • Zagon profesionalne gostinske opreme Kogast
 • Poučevanje kuharskega osebja
 • Servisiranja v garancijski in izven garancijski dobi
 • Oskrbovanje z rezervnimi deli
 • Preventivni pregledi kuhinj
 • Brezplačni obiski kuhinje Kogast z namenom svetovanja
 

Ko boste prvič obiskali naše spletne strani, se vam bo izpisalo obvestilo, da naša spletna stran uporablja piškotke z dodanim vprašanjem ali dovolite, da se namestijo v brskalnik vašega računalnika. S klikom na gumb »Dovoli piškotke« potrdite vašo odločitev o namestitvi piškotkov v vaš računalnik. Šele po namestitvi piškotkov, bo naša spletna stran piškotke tudi uporabila. V primeru, da želite kadarkoli kasneje vašo določitev spremeniti, piškotke lahko iz brskalnika izbrišete. Povezava na navodilo za brisanje piškotkov v posameznih najbolj uporabljenih brskalnikih je na koncu tega obvestila.


Kaj so piškotki?
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik. Uporabnik pa lahko shranjevanje piškotkov po želji sprejme ali onemogoči.

Uporabo piškotkov v Evropski uniji (EU) določa Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2002/58/ES, katere člen, ki se nanaša na piškotke in podobne tehnologije, je bil spremenjen z Direktivo 136/2009.

Piškotki sami s stališča varovanja osebnih podatkov niso pomembni, ker ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identiteto posameznika.

Zakaj so piškotki potrebni?
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov.
Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani.
Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Vrste piškotkov, ki jih uporablja naša spletna stran

Ime piškotka Namen Čas piškotka Podjetje
_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 1 leto Google Analytics

Google Analytics
Google analytics piškotke uporabljamo izključno za namen izboljšanja uporabniške izkušnje oz. izboljšavo spletnega mesta. Pri tem kot uporabnik spleta ostanete popolnoma anonimni, saj vaših osebnih podatkov dejansko ne dobimo, informacije pa vrednotimo le za statistične namene (število obiskov spletne strani).
Posamezniki, ki ne želijo, da jim Google analytics sledi, lahko namestijo v svoj brskalnik naslednji dodatek.

Sejni piškotek
Sejni piškotek je nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotki Google maps
Piškotki se uporabljajo za pomnenje uporabniških nastavitev na vdelanih zemljevidih.

Nadzor in izbris piškotkov
Sami lahko dovolite ali zavrnete delovanje piškotkov, vendar vam v primeru preprečitve piškotkov, morda nekatere storitve ne bodo pravilno delovale. Vse piškotke urejajo tretje osebe in kot alternativno lahko uporabite orodja tretjih oseb za preprečitev teh piškotkov.

Piškotke pa lahko v vašem brskalniku izklopite oz. izbrišete tudi sami. V nadaljevanju so  povezave do navodil za posamezne brskalnike:

CHROME

MOZILLA FIREFOX
INTERNET EXPLORER

MICROSOFT EDGE

SAFARI 

 

 

Kakovost - Zanesljivost - Učinkovitost

Podjetje Kogast Grosuplje d.d. deluje že 60 let in ves ta čas nudi trgu širok program kakovostne profesionalne gostinske opreme.

S kakovostjo in širino standardne profesionalne gostinske opreme, v termični in nevtralni izvedbi iz prodajnega programa, izdeluje se tudi specialno profesionalno gostinsko opremo Kogast, prilagojeno posebnim željam kupcev »custom made«.

 

60

LET

105

ZAPOSLENIH

VEČ KOT
200

PARTNERJEV

VEČ KOT
2000

PROJEKTOV

.

Naši projekti in REFERENCE

Zelena učinkovitost

zelena ucinkovitostKogast Grosuplje d.d. namenja zelo veliko pozornosti skrbi za okolje.

Ekološke zahteve se upoštevajo tako pri konstruiranju, kot tudi pri proizvodnji profesionalne gostinske opreme Kogast. Izdelki z domiselnimi ekološkimi rešitvami so označeni z znakom Zelene učinkovitosti, ki jo upodablja drevo brest. 

Zadnje dodane novice

Delovni čas

Od ponedeljka do petka:
7.00 - 15.00
Sobota, nedelja in prazniki:
Zaprto


fb insta you tube

Host2019 Logo Orizzontale Negativo

Kontakt

Kogast Grosuplje d.d. 
Adamičeva c. 36 | SI-1290 Grosuplje 
phone 01 78-66-300 | fax 01 7866 320
mailinfo@kogast.si | mail prodaja@kogast.si
mailservis@kogast.si

 


 

Pravna obvestila
Varovanje osebnih podatkov