Adamičeva c. 36 | SI-1290 Grosuplje | T +386 1 78-66-300 | info@kogast.si

Pravna obvestila

Splošni pogoji za uporabo spletnih strani

Te spletne strani upravljata v soupravljanju KOGAST GROSUPLJE d.d. & KOGAST SISTEMI d.o.o. :
Adamičeva cesta 36
SI - 1290 Grosuplje

Poslanstvo družbe KOGAST GROSUPLJE d.d. (v nadaljevanju KOGAST) je proizvodnja, trženje in vzdrževanje profesionalne gostinske opreme. Družba KOGAST SISTEMI d.o.o. je naša povezana družba, ki nudi storitev inženiringa naših proizvodov in storitev.
Spletne strani nudijo splošne informacije o družbi, njenem proizvodnem programu in storitvah. Vstop in ogled kateregakoli dela teh spletnih strani pomeni, da se strinjate s tukaj navedenimi pogoji uporabe in omejitvami. V primeru, da se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate. Zaradi sprememb zakonodaje oz. drugih razlogov, vam priporočamo, da občasno pregledate veljavne pogoje uporabe spletnih strani in določbe o varovanju osebnih podatkov.

Dostop do istih spletnih strani je možen preko naslednjih naslovov oz. domen: www.kogast.si, www.kovinastroj.si, in www.kogast-sistemi.si. Angleška verzija teh spletnih strani pa je direktno dosegljiva preko domen www.kogast.euin www.kogast.com. Družba KOGAST ne zagotavlja, da bodo vsi izdelki in storitve dostopnih v vseh državah in pod enakimi pogoji. Ko uporabniki v drugih državah dostopajo in uporabljajo te spletne strani, morajo upoštevati pravno ureditev v svoji državi.


Omejitev odgovornosti

Uporabnik dostopa in uporablja spletne strani na lastno odgovornost. Informacije na naših spletnih straneh so informativne narave in ne predstavljajo ponudbe v pravnem smislu. Družba KOGAST ali katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala na podlagi dostopa do informacij na teh spletnih straneh.

Čeprav KOGAST ureja in bo urejala spletne strani z vso potrebno skrbnostjo, da bi zagotovila točne in ažurne informacije oz. podatke, družba ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo točnost. Družba si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino teh spletnih strani brez navedbe razloga in brez predhodnega obvestila.

Na naših spletnih straneh so tudi povezave do informacij tretjih oseb oz. njihovih spletnih strani. Ker družba KOGAST ne pozna vsebine spletnih strani in nanje nima vpliva, ne more prevzeti nikakršne odgovornosti za njihove informacije.


Varovanje intelektualne lastnine
Na podlagi določb Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah je družba KOGAST nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsemi na teh spletnih straneh objavljenimi vsebinami v najširšem pomenu (besedila, fotografije, skice, načrti). Brez izrecnega pisnega dovoljenja družbe KOGAST, je prepovedano kakršnokoli kopiranje, razmnoževanje, prepisovanje, ponovno objavljanje ali drugačno razširjanje vsebin v komercialne namene. Vsebine objavljene na spletnih straneh se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Logotipa KOGAST in KOGAST SISTEMI sta zaščiteni blagovni znamki naših podjetij, logotipi naših partnerjev pa so objavljeni z njihovim soglasjem. Vsebina naših spletnih strani je namenjena pravnim in fizičnim osebam, ki jih zanima profesionalna gostinska oprema in povezane storitve. Vsakršno kopiranje, razmnoževanje, prepisovanje ali drugačno razširjanje informacij s teh spletnih strani je prepovedano in dovoljeno le s izrecnim pisnim soglasjem družbe KOGAST.


Varovanje osebnih podatkov

Naše spletne strani uporabljajo za izboljšanje uporabniške izkušnje in izdelave statistik obiska posameznih spletnih strani takoimenovane piškotke. Uporabnik ima možnost in pravico, da dovoli ali pa ne uporabo piškotkov pri dostopu do naših spletnih strani.
Spletne storitve družbe Kogast uporabljajo Google analitiko, t.j. storitve spletne analize, ki jih nudi Google Inc. (“Google”). Tudi Google analitika uporablja Piškotke. Informacije, ki jih generira Piškotek Google analitike o vaši uporabi Spletnih storitev Kogast, so praviloma prenesene na Google strežnik v ZDA, kjer se shranijo.
Več o piškotkih si lahko preberete na naši strani (»Obvestila o piškotkih«)

Na naših spletnih straneh razen na strani »Kontaktni obrazec« ne zbiramo nikakršnih osebnih podatkov oz. informacij.

Podjetje pri svojem poslovanju uporablja visoke standarde na področju varovanja podatkov.
Več o varovanju podatkov s poudarkom na varovanju osebnih podatkov si lahko preberete na naši strani (»Varovanje osebnih podatkov« ).

Uporabnikom naših spletnih strani priporočamo, da to pravno obvestilo spremljate, ker je zavezujoče za uporabnike v vsakokratni spremenjeni obliki. Družba KOGAST si namreč pridržuje pravico, da ga kadarkoli spremeni. Z uporabo teh spletnih strani ste izkazali namen in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. Uporaba spletnih strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana.

GREEN EFFICIENCY

zelena ucinkovitostKogast Grosuplje d.d. devotes a lot of attention to environmental concerns.

Environmental requirements are taken into account in the construction, as well as in the manufacture of professional kitchen equipment Kogast. Products with environmental solutions are marked with Green efficiency label which is Elm tree.

Working hours

From Monday till Friday:
7.00 - 15.00
Saturday, Sunday & holidays:
Closed


fb insta you tube

Contact

Kogast Grosuplje d.d. 
Adamičeva c. 36 | SI-1290 Grosuplje 
phone +386 1 78-66-300
mailinfo@kogast.si | mail prodaja@kogast.si
mailservis@kogast.si

Privacy Policy
Cookies policy