Adamičeva c. 36 | SI-1290 Grosuplje | T (01)78-66-300 | info@kogast.si

360 virtualni ogled

Kogast - vodilni proizvajalec profesionalne gostinske opreme v Sloveniji.

kogast grosuplje

Podjetje Kogast Grosuplje d.d. je vodilni proizvajalec profesionalne gostinske opreme Kogast v Sloveniji.

Podjetje Kogast Grosuplje d.d. deluje že 60 let in ves ta čas nudi trgu širok program kakovostne profesionalne gostinske opreme Kogast. S kakovostjo in širino standardne profesionalne gostinske opreme Kogast, v termični in nevtralni izvedbi iz prodajnega programa Kogast, izdeluje se tudi specialno profesionalno gostinsko opremo Kogast, prilagojeno posebnim željam kupcev »custom made«.

S prilagoditvami trgu si je podjetje Kogast Grosuplje d.d. ustvaril velik ugled doma in v tujini. Kogast Grosuplje d.d. pokriva vse storitve, ki so povezane s proizvodnjo profesionalne gostinske opreme Kogast:

  • svetovanje,
  • projektiranje profesionalne kuhinjske tehnologije Kogast,
  • izdelava profesionalne gostinske opreme Kogast,
  • dobava in montaža profesionalne gostinske opreme Kogast po načelu »ključ v roke«,
  • zagon profesionalne gostinske opreme Kogast,
  • poučevanje kuharskega osebja,
  • servisiranja v garancijski in izven garancijski dobi profesionalne gostinske opreme Kogast,
  • oskrbovanje z rezervnimi deli,
  • preventivni pregledi kuhinj s profesionalno gostinsko opremo Kogast ter
  • brezplačni obiski kuhinj Kogast z namenom svetovanja.

 kogast profesionalna kuhinjska oprema

Tehnične značilnosti profesionalne gostinske opreme Kogast temeljijo na čimbolj ekonomični porabi energije, ergonomski obliki, veliki funkcionalnosti, zagotavljanju higiene HACCP, zanesljivosti in visokokakovostnem 24-urnem servisu Kogast. Profesionalna oprema Kogast je na voljo v plinski in električni izvedbi, vključno z najnaprednejšimi indukcijskimi kuhalnimi površinami. Vsa profesionalna gostinska oprema Kogast je izdelana skladno z načeli HACCP in testirana v skladu s kvalitetnimi standardi podjetja Kogast Grosuplje d.d. in v skladu z EN oz. IEC standardi.

kogast vhodStoritveni center podjetja Kogast Grosuplje d.d. skrbi za izvedbo montaž na objektih, za izvajanje servisnih posegov in za reševanje reklamacij pa prevzema še povezovalno funkcijo med končnimi uporabniki in notranjimi funkcijami podjetja Kogast Grosuplje d.d.. V Storitvenem centru Kogast se povezuje notranje funkcije podjetja Kogast Grosuplje d.d., kot so Inženiring, Prodaja, Kontrola kakovosti in Razvoj v iskanju najbolj ugodne in kakovostne rešitve za stranko.

Kogast Grosuplje d.d. namenja zelo veliko pozornosti skrbi za okolje. Ekološke zahteve se upoštevajo tako pri konstruiranju, kot tudi pri proizvodnji profesionalne gostinske opreme Kogast. Izdelki z domiselnimi ekološkimi rešitvami so označeni z znakom Zelene učinkovitosti, ki jo upodablja drevo brest. Prav to drevo dandanes izginja v naši deželi in zato mu podjetje Kogast Grosuplje d.d. nameni posebno pozornost.

Kot proizvajalec profesionalne gostinske opreme Kogast, ki za uporabo pogosto potrebuje vir energije, se vsakodnevno srečuje z ekološkimi zahtevami – te pa so neposredno povezane z energijsko varčnostjo in enostavnim zagotavljanjem higiene v profesionalnih kuhinjah.

 

Zelena učinkovitost

zelena ucinkovitostKogast Grosuplje d.d. namenja zelo veliko pozornosti skrbi za okolje.

Ekološke zahteve se upoštevajo tako pri konstruiranju, kot tudi pri proizvodnji profesionalne gostinske opreme Kogast. Izdelki z domiselnimi ekološkimi rešitvami so označeni z znakom Zelene učinkovitosti, ki jo upodablja drevo brest. 

Delovni čas

Od ponedeljka do petka:
7.00 - 15.00
Sobota, nedelja in prazniki:
Zaprto


fb insta you tube

Logo EKP sklad za regionalni razvoj SLO slogan

Logo EKP sklad za regionalni razvoj SLO slogan

 

Kontakt

Kogast Grosuplje d.d. 
Adamičeva c. 36 | SI-1290 Grosuplje 
phone 01 78-66-300 
mailinfo@kogast.si | mail prodaja@kogast.si
mailservis@kogast.si

 


Pravna obvestila
Varovanje osebnih podatkov