Adamičeva c. 36 | SI-1290 Grosuplje | T (01)78-66-300 | info@kogast.si

Vgradni elementi za  samopostrežne in delilne  linije, bare in otoke ter za sisteme »Front cooking« (priprava jedi pred gosti v restavraciji)

Vgradni elementi omogočajo veliko svobodo pri projektiranju in interierskem oblikovanju delilnih oz. samopostrežnih linij, barov in otokov ter sistemov »Front cooking« v sodobnih restavracijah Elemente lahko poljubno vgrajujemo v bare, otoke in linije v stacionarni ali mobilni izvedbi, poleg tega uporabniku omogočajo pri samopostrežbi prost dostop do jedi iz vseh smeri, pri sistemu »Front-cooking« pa učinkovito in estetsko pripravo ter postrežbo hrane.

Program obsega vgradne aparate za kuhanje, pripravo, ogrevanje in hlajenje ter različne vrste nadgradenj. Vsi elementi so narejeni iz visoko kvalitetnega nerjavnega jekla AiSi 304 in se zelo enostavno vgrajujejo v površine iz različnih materialov; kot npr. granit, nerjavna pločevina, Kerock, les (zgolj hlajeni aparati) in podobno. Posameznim vgradnim elementom pripadajo tudi lepo oblikovane vgradne kontrolne omarice. Toplovodne kopeli in hlajene bazene krmilijo elektronski kontrolniki temperature (z RS 485 vmesnikom), ki jih lahko priključimo tudi na računalniško mrežo (izpolnjevanje HACCP kriterijev).

Med vgradnimi elementi za sisteme »Front cooking» lahko izberemo plinska, električna ali steklokeramična kuhališča, plinske ali električne žar plošče, električne friteze, vodne kopeli in ogrevane površine. Vsi plinski aparati imajo plinski priključek R 1/2".

Program vgradnih elementov delilnih linij, barov in otokov obsega tako ogrevane kot hlajene aparate ter podajalnike krožnikov in različne vrste nadgradenj.

Zelena učinkovitost

zelena ucinkovitostKogast Grosuplje d.d. namenja zelo veliko pozornosti skrbi za okolje.

Ekološke zahteve se upoštevajo tako pri konstruiranju, kot tudi pri proizvodnji profesionalne gostinske opreme Kogast. Izdelki z domiselnimi ekološkimi rešitvami so označeni z znakom Zelene učinkovitosti, ki jo upodablja drevo brest. 

Delovni čas

Od ponedeljka do petka:
7.00 - 15.00
Sobota, nedelja in prazniki:
Zaprto


fb insta you tube

Logo EKP sklad za regionalni razvoj SLO slogan

Logo EKP sklad za regionalni razvoj SLO slogan

 

Kontakt

Kogast Grosuplje d.d. 
Adamičeva c. 36 | SI-1290 Grosuplje 
phone 01 78-66-300 
mailinfo@kogast.si | mail prodaja@kogast.si
mailservis@kogast.si

 


Pravna obvestila
Varovanje osebnih podatkov