Vgradni elementi za samopostrežne in delilne linije, bare in otoke ter za sisteme »Front cooking« (priprava jedi pred gosti v restavraciji)
Vgradni elementi omogočajo veliko svobodo pri projektiranju in interierskem oblikovanju delilnih oz. samopostrežnih linij, barov in otokov ter sistemov »Front cooking« v sodobnih restavracijah Elemente lahko poljubno vgrajujemo v bare, otoke in linije v stacionarni ali mobilni izvedbi, poleg tega uporabniku omogočajo pri samopostrežbi prost dostop do jedi iz vseh smeri, pri sistemu »Front-cooking« pa učinkovito in estetsko pripravo ter postrežbo hrane.
Program obsega vgradne aparate za kuhanje, pripravo, ogrevanje in hlajenje ter različne vrste nadgradenj. Vsi elementi so narejeni iz visoko kvalitetnega nerjavnega jekla AiSi 304 in se zelo enostavno vgrajujejo v površine iz različnih materialov; kot npr. granit, nerjavna pločevina, Kerock, les (zgolj hlajeni aparati) in podobno. Posameznim vgradnim elementom pripadajo tudi lepo oblikovane vgradne kontrolne omarice. Toplovodne kopeli in hlajene bazene krmilijo elektronski kontrolniki temperature (z RS 485 vmesnikom), ki jih lahko priključimo tudi na računalniško mrežo (izpolnjevanje HACCP kriterijev).
Med vgradnimi elementi za sisteme »Front cooking» lahko izberemo plinska, električna ali steklokeramična kuhališča, plinske ali električne žar plošče, električne friteze, vodne kopeli in ogrevane površine. Vsi plinski aparati imajo plinski priključek R 1/2".
Program vgradnih elementov delilnih linij, barov in otokov obsega tako ogrevane kot hlajene aparate ter podajalnike krožnikov in različne vrste nadgradenj.